2018-05-15 05:45:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - ​Izgalmakkal teli nap lehet ez az ön számára

Napi horoszkóp május 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A mai Újhold a Bikában önt rengeteg lehetőséggel látja el üzletileg. Ez a teljes anyagi megújulás időszaka, használja ki! Ezenkívül, a mai napon az Uránusz kilépett az ön jegyéből, ez egy új periódust jelent, önt sokkal inkább a nyugalmasabb és anyagilag stabilabb jövő felé tereli.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az Újhold az ön jegyében helyezkedik el a mai nap folyamán, ez mindenképpen kedvező helyzet: arra biztatja önt, hogy újabb anyagi forrásokat biztosítson a saját maga számára, uralkodó planétája, a Vénusz a második sorsterületről szintén pénzügyileg siet a segítségére. Az Uránusz belépett az ön jegyébe, ez is felrázza, itt a változás ideje!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Bika jegyében elhelyezkedő Újhold az ön tizenkettedik sorsterületén áll, ez lelkileg és pszichésen egy teljesen új folyamat kezdetét jelentheti. Ha lehetősége van, vonuljon most félre, töltse az idejét a természet közelében és töltekezzen, sétáljon egy hegytetőn.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma egy teljesen új barátságot köthet, ez nagyban segítségére lehet a jövőben. Új ismerőse nagyon jólszituált és kellemes hangja van, akár még szerelem is szövődhet az ismeretségből, ha az ön szíve még nem foglalt. Beléphet egy új klubba vagy baráti körbe is. Az Uránusz a mai napon egy hóbortos figurával ajándékozhatja meg a segítők sorsterületéről.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Az Uránusz a mai napon belépett az ön karrier-sorsterületére, itt mindenképpen sokat ígérő változást fog biztosítani - ezt még hangsúlyosabbá teszi az ugyanezen területen elhelyezkedő Újhold is. A változás bejön az életébe, ha kéri, ha nem, bár ön – bátorságából kiindulva - széles mosollyal üdvözli, mert a lehetőséget látja benne, és teljesen igaza van!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ha lehet, most ne kerüljön jogvitába, ugyanis az Uránusz a kilencedik sorsterületről ez irányból provokálhatja önt. Használja fel inkább az Újhold adta lehetőséget egy külföldi tanulmányútra vagy egy nyelvtanfolyamra, akármire, amivel az ismereteit bővítheti. Tartsa nyitva szellemét, kiváló élményekben lehet része!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az Uránusz belépett az ön nyolcadik sorsterületére, pénzügyeiben váratlan változások állhatnak elő, pozitív vagy negatív értelemben egyaránt. Kerülje el a közös pénzügyek kezelését, jobb ha most nem függ senkitől. Az Újhold szintén itt tartózkodik és szintén a függetlenségéről biztosítja. Ha van öröksége és befektetni akar, arra most lehetősége van, de azt is önállóan tegye.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A társulások sorsterületén álló Újhold most új üzleti partnereket hozhat az életébe: mivel ez a Bika jegyében van, nagyon megbízhatónak tűnnek új ügyfelei. Az Uránusz is a mai napot használja fel ennek a területnek a megújulására, partnerei furcsa emberek lehetnek, de ez ne tegye önt bizalmatlanná!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az Újhold a hatodik sorsterületéről egy teljesen új életmódot javasol önnek, mozogjon többet, étkezzen egészségesebben, tartózkodjon szabad levegőn, ha lehet. Munkahelyére új kolléga érkezhet, akit nagyon megkedvel. Az Uránusz is ezt a sorsterületet használja fel, hogy kényszerítse önt a a hétköznapi rutin megváltoztatására.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Bika jegyében álló Újhold az ötödik sorsterületén fejti ki hatását, ez jelentheti egy új hobbi megjelenését – elképzelhető, hogy hirtelen elkezd régiségeket gyűjteni, ez mindig is közel állt önhöz. Változtathat pénzügyein is. Az Uránusz elhelyezkedése ugyanitt szokatlan románccal lepheti meg, esetleg változtathat konzervatív udvarlási stílusán.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az ön uralkodó planétája, az Uránusz belépett ma a higgadtabb Bika jegyébe, ez önt is változásra készteti, picit lefarag az extremitásra való hajlamából, megváltozhatnak szokásai, kedvtelései, gondolkodása is anyagiasabb síkra terelődik. Az Újhold arra biztatja, hogy újítson egy kicsit otthonán is.


Halak: II. 19. - III. 20.
Izgalmakkal teli nap lehet ez az ön számára, minden irányból új információk áradnak. Az újdonságok most nagyon érdekelni fogják. Sok minden megváltozhat ma az ön életében, de ön rugalmas, így nem fogja rosszul érinteni a változás. Lehetséges az is, hogy új szomszédok költöznek ma az önök házába.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: